League of Legends Lig Sistemi - Dereceli Oyunlar - Dereceli Takım (Ayrıntılı Bilgi)


DERECELİ OYUNLAR NEDİR ? : 

Dereceli oyunlar bir Lig sistemine göre düzenlenmiştir.Oyun normal oyunlara göre daha önemlidir.Bu oyun mod u 30 Seviye olduğunuzda açılır.
Dereceli oyunların farkları Lige yerleşmeniz ve bir prestij kazanmanızdır.
Oyunlarda karşıdaki takımın hangi karakteri aldığını görebilirsiniz.
Oyunda 3 tane şampiyon engelleme hakkınız vardır.Engellediğiniz 3 şampiyonu karşı takım ve bulunduğunuz takım alamaz.
Oyuna girerken bir sıralama vardır.Eskiden bu sıralama ELO ile yapılıyorken şimdi internet hızınıza bağlı olarak değişmektedir.Banlanan karakterleri ilk sıradaki oyuncu belirler.Ve pick sırasına göre şampiyon seçimleri yapılır.Yasaklanan karakteri her iki takım oyuncuları da alamaz.
Örneğin;



Eğer en baştaki oyuncu 30 saniye içinde bir karakter yasaklamazsa sıra karşı takımdaki oyuncuya geçer ve karşı takım daha avantajlı olur.

ELO SİSTEMİ:

ELO SİSTEMİ dereceli oyunlarda kazanma ve kaybetme ölçünüz dür.Genellikle aynı Liglerdeki oyuncuların ELO ları benzer olur.
Eskiden dereceli maçlardaki sırlama ELO iken artık ping yani internet hızınıza göre sıralanmaktadır.
Aynı zamanda ELO oyuncuların prestijini ve oynama seviyesini gösteren bir ölçüdür.
Eskiden oyunun içinde ELO görünebilir iken artık oyundaki ELO gösterimi kaldırılmıştır.
Bazı sitelerden ELO nuzu bulabilirsiniz.

LİG SİSTEMİ : 

Lig sistemi dereceli oyundaki başarınıza göre belirlenir.Mesela bir lige yerleşmek için 30 seviye olduktan sonra 10 tane dereceli maç atmanız gerekmektedir.Eğer 10 maçın 7 sini kaybedip 3 ünü arka arkaya kazanırsanız benim gibi Bronz2 olma şansınız vardır.

LİGİNİZ YOKKEN 10 OYUNDAKİ ALTIN KURAL

*Bronz kümesinde bir arkadaşınızla pre olarak giriniz.Çünkü yüksek küme arkadaşla girerseniz bir o kadar zor rakipler gelecektir.
*Kaybedince bir daha girmeyin.
*Yorulunca ara verin
*SAKIN OYUNU KAYBEDİYORUM DİYE OYUNDAN AYRILMAYIN! 

Oyunda 6 adet LİG VARDIR

1-BRONZ
2-GÜMÜŞ
3-ALTIN
4-PLATİN
5-ELMAS
6-ŞAMPİYONLUK !! ! !

Oyundaki 6 adet Ligin 5 er tanede alt kümeleri vardır(ŞAMPİYONLUK HARİÇ!)Eğer oyunda art arda 10 kere kaybederseniz örneğin Elmas 2 den Elmas 3 e düşersiniz.Lig yükseldikçe karşınıza daha zorlayıcı rakipler gelme şansı fazladır.(yanınıza da öyle)




Bir lige katıldığınızda o ligin çerçevesi ve simgesi gelecektir.
Ligler aynı zamanda bir prestij göstergesidir.Eğer BRONZ liginde iseniz özellikle Bronz 5 direk olarak Noob SINIFINA ATILIRSINIZ 

LİG PUANI SİSTEMİ:

Lig puanı küme ve Lig atlamak için önemlidir.Lig Puanı oyun kazanıldığında gelir kaybedildiğinde gider.
Örneğin Bronz 2 desiniz ve 1 oyun kazandınız. Kazandığınız oyundan 25 LİG PUANI gelir.Ancak kaybederseniz 15 LİG PUANI gider.
Bu Lig puanları Lig Yükseldikçe azalır.
Örneğin 
Elmas 2 siniz.Oyun kazanınca 2 LP (LİG PUANI) gelir.Ancak kaybedince 10 LP(LİG PUANI) gider  

Eğer 100 puan toplarsanız 3 maçlık bir seriye çıkarsınız ve 3 maçın 2 sini kazanırsanız Bir üst kümeye terfi edersiniz.(BORNZ 2 -> BRONZ 1 gibi)
Eğer 3 maçın 3 ünüde kazanırsanız Bronz 2 den direk olraka GÜMÜŞ 5 e gitme şansınızda vardır.

Ancak üst üste 10 dereceli maç kaybederseniz 1 küme düşersiniz 

LİG ÇERÇEVELERİ:

Lig çerçeveleri liglerinize göre gelen bir nevi simgedir.Mesela Altın 5 de iseniz Altın kaplı bir çerçeve hem progilincedki resmin üstüne hemde oyuna girerkenki şampiyon resminizin etrafına gelir.Bu simgeleri karşı takımdaki oyuncular göremez.Sizde aynı şekilde.


DERECELİ TAKIMLAR:

Dereceli takımlar 5 kişiden oluşan bir grup halinde oluşturulur.Yine grubu 30. seviyedeki oyuncular oluşturu ve 5 kişi takım halinde oyuna girersiniz.Yİne Ligsiz olursunuz ve bir Lige yerleşmek için 5 oyun oynamanız gerekir.

*Bir adet TAKIM İSMİ 
*Takım ismi kısaltması(oyuna girerken isimlerinizin başında gözükür)
*Ve 5 adet oyuncu

Dereceli takımlarda 1 den fazla dereceli takımada katılmak mümkün tabii.


YORUM ATMAYI UNUTMAYIN XLSKK AİLESİ.




Lol dereceli oyunlar nedir, lol lig sistemi, lol dereceli oyunlar, lol dereceli  takım, lol elo sistemi, league  of legends lig sistemi, lol oyunda kaç lig var, lol oyunda 6 lig var, lol bronz, lol gümüş , lol platin, lol altın, lol elmas, lol challenger, lol şampiyonluk, lol lig puanı sistemi, League Of Legends dereceli oyunlar nedir, League Of Legends lig sistemi, League Of Legends dereceli oyunlar,League Of Legends dereceli  takım, League Of Legends elo sistemi, league  of legends lig sistemi, League Of Legends oyunda kaç lig var, League Of Legends oyunda 6 lig var, League Of Legends bronz, League Of Legends gümüş , League Of Legends platin, League Of Legends altın, League Of Legends elmas, League Of Legends challenger, League Of Legends şampiyonluk, League Of Legends lig puanı sistemi
Previous
Next Post »

1 yorum:

Write yorum
Blogger
AUTHOR
17 Mart 2021 05:59 delete

league of legends rp satış sitesine mutlaka göz atmalısınız.

Reply
avatar