CS:GO'da görüntü ayarı nasıl olmalı ? Nasıl Kolay Heat Atarım?

CS:GO'da görüntü ayarı nasıl olmalı ?



Hemen yeni başlayan arkadaşlar için söyleyelim eğer “-İyi bir ekran kartım var neden yüksek ayarlarda oynamayayım?” diyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Eğer CS: GO’da daha iyi olmak istiyorsanız – tıpkı bütün profesyonel oyuncuların yaptığı gibi- görüntü ayarlarından feragat etmelisiniz diyebilirim. “-Peki bunları kısmak bana ne sağlayacak?” diye sorarsanız bu ayarları kısmak performansı artıracak ve daha kolay nişan almanızı sağlayacak.
En iyi ayarlara deneyerek ulaşılır
“-Peki hangi ayarları kullanmalıyım?” diye soracak olursanız eğer size verebileceğim en büyük tavsiye “denemek” olacaktır. Profesyonel oyuncuların kullandığı belli başlı çözünürlükler vardır bunları deneyebilirsiniz, sevdiğiniz bir oyuncu varsa onun görüntü ayarlarını deneyebilirsiniz. “Nereden bulacağım? derseniz çoğu oyuncu kullandığı ayarları Twitch.tv profillerinde paylaşıyor diğer resmi olmayan internet sitelerinde yazan ayarlara pek güvenmeyin derim yanlış olabiliyor veya güncel olmuyor.
Black Bars
Aşağıda benim kullandığım görüntü ayarlarını görebilirsiniz. Birçok oyuncuda ufak tefek farklarla bu ayarlarda yani 1024×768 çözünürlükte Black Bars kullanarak oynar. Bu Black Bars dediğim durum ekranın sağında ve solunda siyah boşluklar bırakarak oyunun ekranını daraltır ve farenizi daha küçük bir alanda hareket ettirmenizi sağlar. Bunun da hız bakımından avantajı var ve çoğu oyuncu da bunu tercih ediyor.
Son olarak başkasının iyi olduğu ayarda siz iyi olmayabilirsiniz. Bu yüzden tek tek deneyip kendinize uygun olanı seçmeniz çok önemli. Bol denemeler.




Previous
Next Post »