League of Legends: Hextech Zanaatkarlığı ve Ganimet Sistemi Nedir?


Lol HexTech ZANAATKARLIĞI VE GANİMET SİSTEMİ



Adı size pek tanıdık gelmeyecek yeni bir sistemi detaylı bir şekilde paylaşacağız. Maçlarınızda ister tek ister takım halinde başarılı olduğunuzda Şampiyon Ustalığı şeklinde ödüller kazanabileceğiniz yeni bir sistem oyuna ekleniyor. Buna ek olarak eşleştirme sistemi sayesinde galkip gelerek elinizdeki anahtarlarla sandıklar açabileceksiniz. Bu sandıkların içerisinde kostüm, şampiyon ve sihirdar simgesi yer alacak.   


Ganimet: Şampiyon ustalığında başarılı olduğunuz takdirde ücretsiz ödül kazanacaksınız. Ganimet sistemi ile yeni şampiyonlar,kostümler, totem görünümleri ve sihirdar simgeleri kazanabileceksiniz. Tabi tüm bunlar ücretsiz olacak. 




Ustalık Sandıkları: Eğer girdiğiniz maçlarda iyi performans gösterebilirseniz kilitli bir biçimde Ustalık Sandıkları kazanacaksınız. Takımınızdan herhangi bir S notuna sahip olduğunuz 1 sandık alırsınız. Her ay en fazla 4 sandık kazanabileceğiniz gibi, başarılı olduğunuz her şampiyon 1 sandık kazandırabilir. Anlayacağınız başarılı olmak için doğru şampiyonu seçmek çok önemli. Sandıkların kilitli olduğunu söylediğimiz gibi bu sandıkları nasıl açacağınızı da hemen söyleyelim; öncelikle herhangi bir maçta kazandığınız ve başarılı olduğunuzda eşleştirmeye girerek bir anahtar kazanabilirsiniz. Eğer bu başarıyı tüm takım ile aldıysanız fazladan anahtar sahibi olabiliyorsunuz. Oldu da bu şekilde bir anahtar alamadınız ne olacak? Sandıklar ve anahtarlar mağazada satışta olacak. 


Sandıklar ve Anahtarlar mağazada 125 RP'den satışa sunulacak.   Sandıkların içerisinde yer alacaklar; ganimetler, ganimet kristalleri veya özler bulunabileceği gibi ekstra ganimetler de yer alabilir. 

Kristaller: Hextech Zanaatkârlığı üzerinden birleştirilerek şampiyon açabilmenizi sağlayan malzemedir. 


Şampiyon Özü (Mavi) , şampiyon kristallerini şampiyona dönüştürebilmeniz için gereklidir.
Kozmetik Öz(Turuncu), şampiyon kostümü veya totem görünümü yapabilmeniz için gereklidir.


ZANAAT TEZGÂHI 

Zanaat tezgâhını az önce saydığımız eşyalar sayesinde yeni ürünler ve eşyalar oluşturmanızı sağlayan yerdir. Şimdi gelin Zanaat Tezgahı'nda neler yapabiliyoruz bir bakalım:

Sahiplenme

Kristalleriniz sadece 7 gün sizde kalabilir. 7 gün boyunca kalıcı ganimetler koleksiyonunuzda kristallerinizi görebilirsiniz.

Yeniden işleme

Benzer üç ganimeti 1 kalıcı ganimete çevirebilirsiniz (mesela; üç farklı şampiyon kristalini işleyip yeni bir şampiyon oluşturabilirsiniz).


Ayrıştırma 

Yukarıda anlattığımız özleri oluşturabilmek için elinizde bulunan ganimetleri ayrıştırırsınız. Özler ile eşyalarınızı kalıcı ganimete çevirebilirsiniz.   

Geliştirme 

Özler ile 1 kristali kalıcı ganimet yapabilirsiniz. Yukarıda da yer alan Şampiyon Özü şampiyonlarınızı geliştirirken, Kozmet Öz diğer içerikleri geliştirir.



Ganimet sistemi ve Hextech Zanaatkârlığı bugün Açık Beta'da yerini aldı. Bakalım kimler bu sistemi beğenecek?


YORUM YAPMAYI UNUTMAYINIZ XLSKK AİLESİ.




Previous
Next Post »